logo
Main Page Sitemap

Sgshop promo code


Selamat Menyambut hari raye aidil fitri maaf worst groomsmen gifts zahir dan batin.
Gemersik takbir mengundang hiba, Salam diutus tanda ingatan, Syawal dinanti menjelang tiba, Salam diutus pohon kemaafan.
Gunting rambut je pun.
Mohon maaf atas segalanya, Salam Aiil ringling bros promo code Fitri.
Selamat hari raya aidil fitri Lapar Puasa Terketar2, Bila berbuka lega rasanya, Kad raya tak sempat nak hantar, SMS pun kira oklah ye!Letak gel sikit di rambut, buat pacak-pacak guna jari.Sekarang zaman millenium semua nak canggih.Selamat Hri Rya AidilFitri Maaf Zhir Btin.Di Aidil Fitri Mulia, Maaf Dipinta andainya TERkasar Bahasa TERsilap bicara TERmarah yg x kena TERtanya yg x tentu hala TERsasul yg x sengaja TERpukul kat mana2 TERpinjam harta benda TERmoody x semena2 TERumpat bila2 macam2 lg yg TERsalah TERsilap.Bila rambut aku terlalu panjang, aku lebih suka menggayakan ala-ala artis korea(k-pop).Malah Zizan kelihatan lagi segak dan bergaya dengan gaya rambut ini.Selamat Hari Raya Aidil Fitri Tersalah kata ku ucap sorry, tersalah laku jgn dimaki, Hendak ku ucap salam aidil fitri, rupanya baru Depavali!Suka style nie sebab kalau pakai helmet rambut pun tak terjejas.Bùkän lùpä trädiì täpì ìkùt tèknøløgi térkiñi yg ädæ d ùjùñg järi.



Raih kemenangan dengan saling bermaafan.
Tanda ingatan tk lupa dihati, selamat hari raya aidil fitri maaf zahir batin Ketupat pulut di atas para, Hendak direbus di tepi perigi, SMS dihantar pengganti kad raya, Tanda ingatan tak luput credit card menu di hati.
Sampai ke anak-anak buah aku terikut dengan gaya spiky(lah sangat) aku.
Jika jiwa sebening air, maka jangan keruhkan.
Mohon ampun maaf DI atas segalanya Selamat Hari Raya ga silaturahim diberkati Allah (nama penghantar dan family) Jmbngan indah lg jadi hiasn s dikrim pngganti da ingtn xlupa dihati.;b Cincin disarung hati berdebar Jarinan lembut wajah terhias Ramadan disambut penuh sabar Aidilfitri disambut dengan meriah Sungai disusur sehari-hari Dalam gelap menangkap ikan Kami menyusun sepuluh jari Salah dan silap harap maafkan Sebelum lidah keluh, sebelum hati kembali membeku, sebelum tangan kaku sulit hanya.Paling murah tapi wangi haha.Harini nak kongsikan mengenai ucapan Selamat Hari Raya Aidilfitri.Maaf zahir dan batin.Masak lemang sambil berdiri, Hendak makan di aidil fitri, Nak hantar kad posmen dah cuti, SMS jer boleh ku beri.Salam lebaran daku ucapkan, Di hari raya saling bermaafan.Habis rosak gaya spyki kau.SELÄMÄT HÄRI RÄYÄ Äidifitri MAÄF ZÄHIR BÄTiÑ.Nak murah pergi sana pakai baju sekolah haha.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap